2009. február 27., péntek

Farsang...


....ma délután volt a leánykámnak is és az osztályomnak is.
Dalmuska mivel a lovakért van oda és vissza, persze egyszarvú lett....

az osztályom pedig.....


... hát sokan találgattak, mielőtt lehullt a lepel.
Bebábozódott pillangóként totyogtak be a gyerekek, s egy szép tavaszi ezoterikus zenére, elkezdtek mozogni, s a tépőzárak szétnyíltak, s előbújtak a pillangók.
Én elmeséltem mit szeretnék, 2 lelkes anyuka pedig megvarrta a gyerekekre a jelmezt. A fellépés előtt a leánykák pofiját is kifestettem. Szerintem nagyon szépek voltak!




A héten két nagyon kedves emberke, Mazsola és Lilang is megtisztelt egy díjjal, melyet sokatoknál láttam már. Csak most jutottam el odáig, hogy erről írjak is.
Nagyon-nagyon köszönöm, hogy rám gondoltatok.
Kik is kapták ezt a csupaszív kedvességet?

"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Nem a pénz a mozgatórugó. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."

Nagyon sok emberkének adnám tovább, de láttam, hogy már többen megkaptátok. Ettől függetlenül először is vissza is küldeném, Lilangnak is, Zsófinak is, de ki nem hagynám Mártit sem, Ritát sem, Csicsónét, Ninát,... s akiről oly rég írtam, de akinek oly sokat köszönhetek, mert az ő hatására kezdtem el a blogolást, a keresztszemezét, Ralinát.
S van több blogger, akiknél még kevesebb alkalommal jártam de szívesen és örömmel néztem be.
S bár több lesz így, mint 8 emberke, de nekik is már sokat köszönhetek, s örülök, hogy vannak, s írnak gondolataikról, alkotásaikról, s örülnék a barátságunknak, ezért küldöm még Hunszilnak, és Péter bácsinak is.




5 megjegyzés:

Szentpyr írta...

Hát ez az ötlet a pillangókkal, teljesen kész vagyok! Ééédesek!!
Az kis egyszarvú is bájos, igazán!
És végül köszönöm;)!

Márti írta...

Nagggyon jók a pillangók (hihetetlen szuper ötlet) és az egyszarvú is!
És én is nagyon köszönöm!

csutkailda írta...

Nagyon helyesek a gyerekek!
Örülök, hogy Rád találtam!:)

Melinda írta...

Szuper ötlet!A lányod meg nagyonnagyon aranyos!
Én is köszönöm!
Ha van kedved nézz be hozzám!

dviki írta...

A pillangók nagyon jóóók! Az én kiscsajom is pillangó volt idén, de nekem sajnos :( nem jutott eszembe ez a remek szárny készítés. Szegénykém, mivel dróttal ki lett merevítve a szárnya és nemigen tudott vele rendesen mozogni, ezért nem is igen élvezte a farsangot. :(

Ejjj, ha előbb "kifecsegted" volna, ezt a szárny megoldást..... ;)