2009. június 15., hétfő

Ez+ az, de nincs benne keresztszem

Már csak pár nap, s abszolúte nyári szünet lesz. Addig pedig fél lábon állva is.....
Azért már most is kétségtelen, hogy sokkal több időm jut kertészkedni, kirándulni, mint pl tegnap, mikor Jászberénybe utaztunk az állatkertbe. Én borzasztóan élveztem! Fél óránként voltak állatetetések, amik a tájékoztatókkal vagy 20 percesek voltak. Persze ahol lehetett a gyerekek etethettek, dobhatták be a kerítésen a hamikat.
Amilyen kicsi az állatkert ezekkel a látványos bemutatókkal együtt olyan jól el lehet ott tölteni az időt. Ajánlom másoknak is, hogy ha tehetik, látogassanak el oda!

Aztán ma a suliban a nagy pakolás közepette akadt kezembe a lenti tábla. Múlt évben nyáron egy hetes szalmázó tanfolyamon voltam. Élveztem, de szerintem magamtól ritkán fogok szalmából tárgyakat készíteni. Inkább a csuhé!
De azért ott, hogy elém tettek mindent, s az oktató segített, magyarázott, nagyon jó volt. Pici gyerkőcöknek még nehéznek tartom, bár egy-két munkadarabot már harmadikosak, negyedikesek talán el tudnak készíteni.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hű de sok szép minden van itt!!
Netalán a Jászságban laksz? Édesanyám Jászfényszarun, édesapám Jászberényben született.

evikusz írta...

Szépek a virágaid :)

Ebben az állatkertben még nem voltunk, de majd egyszer talán sor kerül rá. Nagyon szeretünk mi is állatkertbe járni :)

Edit írta...

Gyönyörűek a virágok, és a szalmadíszek is nagyon-nagyon tetszenek!

Gyere játszani, ha van kedved. Részletek nálam.

Erika írta...

Na, a gyerekeim egyszerre visítanak, hogy menjüüüünk! A kedvenc állatkertünk... nagyon bejött a közvetlen, családias hangulata, meg hát az etetések!