2009. április 5., vasárnap

Szerelem, szerelem ....

Tegnap szinte a nap nagy részét a kertben töltöttem. Most már nem csak szemetgyönyörködtető a nárcisz-virágtenger, hanem egy valódi illatorgia is.

Napok óta nem jelentkeztem, s oka volt.
Szerelem.
Amikor Ninánál megláttam a SWAP ajándékba küldött The Sweethart Tree mintát a dobozkán, napokig visszajártam hozzá, s csodáltam.

Nekem is kell készítenem egyet!!

S ha már Ninánál láttam, adta magát, hogy a csodaszép kézzel festett vászonjára készítsem el.

S mivel az barackszín, s mivel a kék nem éppen az első számú kedvencem, rögtön variáltam, s a mintán és vásznon túl a másik nagy szerelmemet egy régebben már megvásárolt DMC 4210-es fonalat használtam-használom.
A vászon 32 ct-s, s időm mostanság kevés, mert egy egy éves (10 milliós) projekthez írok munka mellett pályázatot - a hozzájáruló iszonyú sok megbeszéléssel, szerződéskötéssel, s így a kevés időben,amit éjjel a lámpa melletti öltögetéssel töltöttem, megjártam,.... kikészült a szemem.
Két napig alig láttam ismét.
De mivel nagy a szerelem, ezért a Sweetharttal elbeszélgettem, s megegyeztünk, hogy minél tovább akarjuk egymás társaságát élvezni, ezért naponta csak fél óra és természetes fénnyben való randit engedélyezünk egymásnak.



S végül:
Ha innék, akkor pezsgőt bontottam volna tegnap. De mivel antialkoholista vagyok, csak kiöblítettem, kivasaltam, s holnap viszem a megrendelőmnek a macikámat.
Kész vagyok vele. Kíváncsi vagyok tetszik-e majd a leánykájának a belőle készülendő párna?





4 megjegyzés:

Nina írta...

Nagyon ígéretes ez a SHT minta, melyik ez? Ennyiből nem ismerem fel hirtelen :))

Márti írta...

SHT: M'Lady's Jewel Box

Marcsi! Ez gyönyörűséges!!! Húúú milyen szép lesz és hát ez sem éppen kicsike minta!!!
Az a sok nárcisz...!!!

Szentpyr írta...

a nárciszaidtól én is megdszédültem, csodálatosak!!!! nem különben az új szerelem hímzésed:))! gyönyörű színekben készíted!
a pezsgős részen meg jót derültem:)))!

Lilang írta...

Jó lett a macika :)